Train for Textile Care

De properste blog ter wereld

MTA MEETING 15 juni 2015: we hielden ons hoofd net boven water

1 Comment

Gisteren vond in het stijlvolle en aangename kader van de Abdij van Park in Heverlee een nieuwe bijeenkomst plaats van de regionale associatie Mechelen – Brussel – Vlaams Brabant, kortweg MTA.
Naast de gebruikelijke lunch hadden de initiatiefnemers Jan Tück en Marleen Goossens ook gezorgd voor een spreker over een interessant en actueel thema, namelijk “Zullen we in de toekomst nog water ter beschikking hebben en tegen welke prijs?”. Mevrouw Stephanie Senave, accountmanager bij Hydris Engineering, gaf tijdens deze presentatie een beeld van de totale kostprijs van water. Wat kost het water ons vandaag aan aankoop, heffingen en behandeling en wat brengt de toekomst?
Vervolgens werden via verschillende casestudies besparingsmaatregelen bij ontharders en stoomketels toegelicht, en dit aan de hand van cijfermateriaal. Er werd aangetoond dat men met de juiste investering, aanzienlijke besparingen kan verwezenlijken. Er werd ook een voorstelling gegeven van diverse toestellen, uitrusting en prijzen om het water te gaan behandelen.
Een boeiende en leerrijke avond, die echter – zoals helaas te vaak – werd bijgewoond door slechts een handvol wassers. Een volgende keer beter?
DSC_1203DSC_1209

Advertisement

One thought on “MTA MEETING 15 juni 2015: we hielden ons hoofd net boven water

  1. Beste Marc , zoals maandagavond besproken , merkte ik deze bijdrage bij mijn dagelijks bezoek aan uw blog ; ) . Eigenlijk toch wel mooi initiatief , deze blog , snelle info over het reilen en zeilen van onze geliefde textielverzorgingssector.
    Boeiende en leerrijke info avond inderdaad , maandagavond in Leuven en bijzonder gastvrij ontvangen door MTA , waarvoor dank !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s