Train for Textile Care

De properste blog ter wereld

Wasserij/nieuwkuis Perfecta gooit alles op een hoopje

Leave a comment

Na 66 jaar nieuwkuis en wasserij in de Wijdhagestraat, 20 jaar wassalon op het marktplein en 13 jaar strijkwinkel op het marktplein van Harelbeke, heeft wasserij/nieuwkuis Perfecta alles samengevoegd op een nieuwe toplocatie op de Gentsesteenweg in Harelbeke.
Bij zo’n ingrijpende verandering hoort natuurlijk een feestelijke opening, en deze vond vorige vrijdag 29 mei plaats. Als er een feestje is, is TFTC vaak van de partij, want je moet toch iets doen voor je public relations, niet? Jacinta en Hans (de zaakvoerders) stonden bij het onthaal dan ook te blinken van gepaste trots, want de nieuwe zaak fonkelt als vers gewassen en gestreken galakledij.
Wij namen eerst een kijkje in het wassalon, dat helemaal uitgerust is met nieuwe wasmachines en droogkasten en meer dan voldoende ruimte biedt aan de klanten om rustig te genieten, om daarna via de refter en het administratieve gedeelte in de wasserij/nieuwkuis te komen waar reeds een massa volk stond. Het moet een huzarenstukje geweest zijn om de installaties van de oude vestigingen in de nieuwbouw te krijgen, en dat werd aan de hand van een diapresentatie nogmaals benadrukt.
Over de receptie verder niets dan lof: alles was perfect geregeld met op tijd en stond een hapje en een drankje. Opvallend ook de grote aanwezigheid van West-Vlaamse collega’s-ondernemers die Jacinta en Hans kwamen geluk wensen. Een voorbeeld van samenhorigheid en samenwerking die je niet overal vindt.
Wij wensen wasserij/nieuwkuis Perfecta een mooie toekomst!IMG_0996 IMG_0997 IMG_0998

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s