Train for Textile Care

De properste blog ter wereld

EXPODETERGO in MILAAN

Leave a comment

Het aanbod van Expodetergo wordt steeds groter en gevarieerder. Deze internationale afspraak met een aantal van de grootste namen uit de wereld van de textielverzorging is gewijd aan machines, technologieën, producten en diensten voor het schoonmaken, strijken en het handhaven van de kwaliteit van het textiel. De beurs loopt van 3 tot 6 oktober 2014 in Fiera Milano.
De belangrijkste spelers in deze branche zijn aanwezig. Bedrijven die hun deelname bevestigd hebben, zijn afkomstig uit 18 landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Japan, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechië, Slovenië, Spanje, Hongarije, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Turkije. In termen van percentage vertegenwoordigen buitenlandse exposanten een derde van het totaal. Deze gegevens bevestigen hoe sterk internationaal gericht Expodetergo wel is.
De sterren van de show zijn de technologieën voor industrieel wassen, stomen, water zuiveren en strijken, samen met een uitstekend aanbod van de toeleveranciers, variërend van professionele reinigingsmiddelen tot machines, textiel (beddengoed en tafellinnen) en zelfs bedrijfsvoertuigen om goederen te vervoeren of te leveren aan grote eindgebruikers zoals ziekenhuizen of hotels. Dit is een buitengewone beurs, die representatief is voor Italië, een leider die op wereldniveau beschikt over het hoogste percentage aan textielverzorgingsbedrijven.

“2014 is een keerpunt jaar voor Europese textielverzorgingsbedrijven”, zegt Luciano Miotto, voorzitter van Expodetergo “In 2010, het jaar van de vorige editie van Expodetergo, zaten we nog steeds temidden van de economische crisis. Nu zijn we al in de periode na de crisis en bedrijven zijn vastbesloten om hun marktaandeel te heroveren en te investeren in innovatie. De markt voor de textielverzorging moet in de komende jaren terug groeien.”

Expodetergo legt dan ook de klemtoon op onderzoek naar duurzaamheid en vooruitgang op het gebied van besparing van energie en water. Dit zijn cruciale thema’s in een tijd waarin kostenbesparing één van de belangrijkste elementen is om concurrentieel te blijven.
logo expodetergo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s